OBVESTILO

Banka turističnih priložnosti Slovenije je ob svojem drugem rojstnem dnevu prešla v novo spletno okolje, ki skriva vrsto pridobitev:

- enostavnejši pregled vseh vrst pologov (ideje, energije, znanje, novice)
- možnost direktnega povezovanja z drugimi komitenti (več različnih stopenj)
- oddaja prošnje za presojo vaše ideje (izvajajo strokovnjaki inkubatorske mreže)
- možnost avtomatskega sporočanja o novostih

Vabljeni na www.BTPS.si, kjer se nahajajo tudi vsi pologi iz te strani, ki v prihodnje ne bo več ažurirana, saj jo nadomešča novi portal.


BTPS | pologi | english | novice | znanje | izboljšave | sejalec

OBETAVNI POLOGI | Kako gre BTPS?

Prva pomoč za vaše ideje | Pogosta vprašanja (FAQ)

OPOZORILO: Objavljene novice ne izražajo nujno stališča Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) ali Slovenske turistične organizacije (STO); BTPS in STO ne odgovarjata za pravilnost podatkov, povzetih po drugih virih.

13.3.07

Slovenski poslovni angeli

"V Sloveniji naj bi že čez kakšen mesec ali dva zaživela prva skupina poslovnih angelov. Pobudo je dal predsednik uprave skupine Poteza Branko Drobnak. Med poslovne angele bo povabil slovenske milijonarje, ki bodo v obetavne podjetniške ideje pripravljeni vložiti od 35 do 70 tisoč evrov na leto."

"Spomnim se, kje sem bil pred 15 ali 20 leti, in zdi se mi, da je prav, da del sredstev, ki sem jih doslej zaslužil, vložim v visoko tvegane projekte, ki pa so hkrati luč na kocu predora za tiste iskrive mlade potenciale, ki želijo nekaj narediti iz sebe in jih ni strah negotovosti. V Sloveniji bomo prav zato postavili mrežo poslovnih angelov, to je ljudi, ki menijo, da je treba vlagati v mlade obetavne ljudi z dobrimi podjetniškimi idejami. S tem bomo vsem na fakultetah in inštitutih, ki nimajo bogatih sorodnikov, povezav z mednarodnimi viri lastniškega kapitala, omogočili, da lahko tudi v Sloveniji z dobro zamislijo pridejo do semenskega kapitala in uspejo."

Celoten intervju, iz katerega sta vzeta zgornja citata in slika lahko preberete na spletnih straneh časopisa Finance.

Ni komentarjev: