OBVESTILO

Banka turističnih priložnosti Slovenije je ob svojem drugem rojstnem dnevu prešla v novo spletno okolje, ki skriva vrsto pridobitev:

- enostavnejši pregled vseh vrst pologov (ideje, energije, znanje, novice)
- možnost direktnega povezovanja z drugimi komitenti (več različnih stopenj)
- oddaja prošnje za presojo vaše ideje (izvajajo strokovnjaki inkubatorske mreže)
- možnost avtomatskega sporočanja o novostih

Vabljeni na www.BTPS.si, kjer se nahajajo tudi vsi pologi iz te strani, ki v prihodnje ne bo več ažurirana, saj jo nadomešča novi portal.


BTPS | pologi | english | novice | znanje | izboljšave | sejalec

OBETAVNI POLOGI | Kako gre BTPS?

Prva pomoč za vaše ideje | Pogosta vprašanja (FAQ)

OPOZORILO: Objavljene novice ne izražajo nujno stališča Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) ali Slovenske turistične organizacije (STO); BTPS in STO ne odgovarjata za pravilnost podatkov, povzetih po drugih virih.

20.3.07

Informativna delavnica ep07021901-mol

Rok za prvo odpiranje idejnih pologov primernih za energijski polog ep07021901-mol je mimo. Prispela je vrsta idej z različnimi vsebinami, z različnimi razvojnimi stopnjami in z različnimi vizijami za njihovo uresničevanje. Ker je polog MOL predvsem skoncentriran na tiste ideje, ki bi jih uresničili skozi novo ustanovljena podjetja na področju MOL, je za vse ustrezne prijavitelje organizirana informativna delavnica. Na njej se boste podrobneje pogovorili, ali je posamezna ideja dejansko primerna za predvideno podporno shemo MOL.

Delavnica bo v torek 27.3.2007 ob 10.00 v sejni sobi MOL Oddelka za gospodarske dejavnosti in turizem v 3. nadstopju (soba 311), Zarnikova 3. Sestavljena bo iz treh delov:

1. Predstavitev sheme Prestolnica za podporo novim podjetniškim idejam.

2. Predstavitev avtorjev, ki so o svojem idejnem pologu pripravljeni spregovoriti javno in iščejo povezave.

3. Osebni 10-15 minutni razgovori z avtorji, ki idej še ne želijo širše razkriti (vnaprej je potrebno rezervirati zaporedne številke razgovorov, po katerih si bodo srečanja z avtorji sledila).

Prijave na delavnico in rezervacije zaporednih številk prejema Nataša Mršol (01 306-43-06, 051 696-205, natasa.mrsol@ljubljana.si) do petka 23.3. do 12:00.

Ni komentarjev: