OBVESTILO

Banka turističnih priložnosti Slovenije je ob svojem drugem rojstnem dnevu prešla v novo spletno okolje, ki skriva vrsto pridobitev:

- enostavnejši pregled vseh vrst pologov (ideje, energije, znanje, novice)
- možnost direktnega povezovanja z drugimi komitenti (več različnih stopenj)
- oddaja prošnje za presojo vaše ideje (izvajajo strokovnjaki inkubatorske mreže)
- možnost avtomatskega sporočanja o novostih

Vabljeni na www.BTPS.si, kjer se nahajajo tudi vsi pologi iz te strani, ki v prihodnje ne bo več ažurirana, saj jo nadomešča novi portal.


BTPS | pologi | english | novice | znanje | izboljšave | sejalec

OBETAVNI POLOGI | Kako gre BTPS?

Prva pomoč za vaše ideje | Pogosta vprašanja (FAQ)

OPOZORILO: Objavljene novice ne izražajo nujno stališča Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) ali Slovenske turistične organizacije (STO); BTPS in STO ne odgovarjata za pravilnost podatkov, povzetih po drugih virih.

9.4.08

Mladi za turizem

Na 13. konferenci Mladi za turizem, ki je potekala na Srednji gostinski turistični šoli Novo mesto, je osem ekip srednjih gostinsko-turističnih šol predstavilo raziskovalne naloge na temo "Turizem bogati - s turizmom proti revščini".

Cilji vsakoletnega projekta so vzpodbujanje raziskovalne dejavnosti mladih, poglabljanje v šoli osvojenega znanja in spodbujanje inovativnega pristopa k obdelavi aktualnih turističnih tem.

Med osmimi izdelki je strokovna komisija v sestavi Tina Hedi Zakonjšek (NTZ), mag. Tadeja Krašna (Višja gostinska in turistična šola Bled), Vladimir Petrovič (Terme Krka) in mag. Dejan Križaj (BTPS, UP Turistica) soglasno izbrala zmagovalca, Srednjo gostinsko turistično in lesarsko šolo Slovenj Gradec, ki je pripravile idejne predloge za pospešitev razvoja turizma v Mežiški dolini, deželi Kralja Matjaža. Drugo mesto je osvojila Srednja šola Sevnica, tretje pa SŠGT Ljubljana.

Več o konferenci si lahko preberete na tej povezavi, povzetke raziskav konference MZT pa na naših spletnih straneh BTPS.iN.znanje.

Ni komentarjev: