Michael Mack, poslovnež iz Nürnberga (Nemčija), je odprl restavracijo 's Baggers.
Klasičnih natakarjev v tej restavraciji ni. Stranke si jedilnik ogledajo in hrano naročijo preko zaslona na dotik. Kuhar nato hrano položi v skledico, nanjo pritrdi nalepko z barvo, ki ustreza sedežu stranke, skledo položi na tir in pošlje k pravi mizi. Tiri potekajo iz kuhinje v zgornjem nadstropju do miz spodaj; po zavitih tračnicah pa v majhnih posodicah s pritrjenimi kolesci brzi hrana.
Med čakanjem na hrano lahko gosti uporabijo računalnik kot v domačem naslanjaču ali pisarni.
Klasičnih natakarjev v tej restavraciji ni. Stranke si jedilnik ogledajo in hrano naročijo preko zaslona na dotik. Kuhar nato hrano položi v skledico, nanjo pritrdi nalepko z barvo, ki ustreza sedežu stranke, skledo položi na tir in pošlje k pravi mizi. Tiri potekajo iz kuhinje v zgornjem nadstropju do miz spodaj; po zavitih tračnicah pa v majhnih posodicah s pritrjenimi kolesci brzi hrana.
Med čakanjem na hrano lahko gosti uporabijo računalnik kot v domačem naslanjaču ali pisarni.
Vir: RTV SLO
Ni komentarjev:
Objavite komentar